Cum alegi un DJ nunta Constanta potrivit?

In acest articol vom discuta despre lucrurile de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi un DJ pentru nunta ta. Multe persoane fac greseala de a crede ca toti dj-ii sunt la fel. In acest articol vom insira principalele lucruri care diferentiaza un DJ nunta Constanta profesionist fata de unul amator. Majoritatea celor care cauta un dj pentru nunta se intereseaza in stanga-dreapta si isi fac o lista cu pretul cerut de fiecare Dj. Nu te lasa pacalit de pret, alegandu-l pe cel mai ieftin, insa nici nu il alege pe cel mai scump doar datorita faptului ca are cel mai ridicat pret si inseamna ca trebuie sa fie cel mai bun Dj. Analizeaza-l pe fiecare in parte si abia pe urma trage o concluzie. Seara nuntii este speciala si nu vrei sa fie ruinata de un Dj nepriceput.
Lucruri de luat in considerare la un Dj pentru Nunta

Evita-i pe cei care pretind ca stiu de toate.

Poate vei avea noroc si vei gasi un Dj care este capabil sa intretina tot felul de eventimente, insa in general vei cauta un Dj care stie sa intretina atmosfera la o nunta. Acest lucru este foarte important deoarece unii Dj-i pot fi excelenti in animarea unei petreceri de onomastica, dar nu sunt tocmai potriviti sa intretina o nunta. Insa daca ajunteti sa dati de o agentie cu DJ specializati pentru orice tip de eveniment, atunci problema poate fi solutionata rapid. O astfel de agentie in mod normal dispune si de dj pentru nunta Constanta si pentru petreceri onomastice si pentru orice alt tip de eveniment.

Experienta

Intereseaza-te asupra experientei pe care o are respectivul Dj in intretinerea unei nunti. Intreaba-i de cat timp sunt Dj-i pentru nunta, daca au un website unde pot fi gasiti, daca au o galerie foto/video de la nuntile anterioare etc.

Recomandari

Icearca sa te axezi destul de mult si pe recomandari. Un Dj de nunta Constanta daca este bun, va fi recomandat de toti cei cu care a colaborat. Daca are un website, verifica seectiunea de testimoniale, daca are cont pe Facebook, analizeaza interactiunea sa cu utilizatorii, pozele si videoclipurile ce le posteaza. Astfel iti vei da seama daca respectivul Dj pentru nunta chiar se pricepe in ceea ce face.

Acte legale

Desi ar putea parea putin deplasat, ar trebui sa intrebi respectivul dj daca are licenta pentru muzica difuzata. Daca nu are licenta pentru muzica ce o difuzeaza ci o descarca de pe internet, ce incredere poate el sa sugereze?

Dj de ocazie

Sunt o multime de dj-i care lucreaza de luni pana vineri intr-un anumit domeniu, iar in weekend isi practica meseria de Dj nunta. Este in regula, oricine trebuie sa inceapa de undeva, insa incepand cu cu nuntile este o foarte mare responsabilitate. Este atat de multa munca necesara pregatirii incat o alta slujba zilnica ar putea influenta negativ seara nuntii tale.

Pretul

Luand in considerare cele de mai sus, cred ca abia acum constientizezi cat conteaza pretul in alegerea unui Dj pentru nunta, fiind unul dintre ultimele detalii ce trebuieesc luate in considerare. Va trebui sa platesti putin mai mult pentru un Dj de nunta Constanta profesional, insa cu siguranta isi va merita banii. Nu se merita sa angajezi un dj mai ieftin cu riscul de a-ti strica seara nuntii!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*