Online stuff

Online stuff

3 Probleme cu care se confrunta utilizatorii unui calculator vechi, si posibile solutii la ele

Hard disk zgomotos

Hard discurile sunt in general aproape silentioase, insa unele scot un usor tacanit atunci cand sunt accesate sau oprite – acest lucru este complet normal. Pe de alta parte, daca incepeti sa auziti zgomote doar ocazional, sau zgomote pe care nu le-ati auzit pana atunci – pocnituri, scrasnete, vibratii sau fluieraturi – hardul dumneavoastra ar putea fi defect.

Solutii:

1. Asigurati-va ca zgomotul vine de la hard disc

In mod normal, atunci cand auzim un zgomot de la computer, este sunetul hard discului. Asadar, cand zgomotul se intensifica, presupunem ca este de la hard disc. Pentru a …

Ce este rata de conversie in online

Site-urile exista, in general, cu scopul de a obtine un rezultat dorit, de cele mai multe ori sub forma unei actiuni luate de vizitatorii site-ului. Cea mai comuna forma de rezultat dorit este o achizitie online. „Scurgerile” sunt locuri de unde vizitatorii parasesc site-ul ducand la reducerea substantiala a ratei de conversie.

Masurarea procentajului de vizitatori care se transforma in clienti este important pentru optimizarea website-ului, dar nu este suficient. Studiaza atributele vizitatorilor catre site-ul tau si incearca sa creezi un profil al acelor vizitatori care au achizitionat produse / servicii. Trebuie sa poti raspunde la urmatoarele intrebari:

  • De unde