Cum sa castigi mai multi bani din vanzarea fierului vechi?

Daca esti in cautarea unei surse suplimentare de venit, vanzarea fierului vechi, este cu siguranta cea mai buna idee. Nu numai ca este o resursa economica eficienta, dar, de asemenea este benefica pentru mediul inconjurator.

In articole precedente, am acoperit elementele de baza ale reciclarii fierului vechi, inclusiv gasirea curtii potrivite, metalele pe care nu le poti elimina si factorii de baza care influenteaza pretul metalului. In acest articol, ne-am propus sa acoperim cateva strategii care pot aduce un plus finantelor tale.

Organizeaza-ti fierul vechi – Este ideal sa incepi cu metale aleatorii, daca singurul tau scop este acela de a face curatenie in garaj, dar daca vrei sa obtii cea mai mare suma de bani, trebuie sa te organizezi.

Daca oferi o serie de metale amestecate, cel mai probabil vei fi platit pentru metalul de tip mediu (desi asta nu impiedica unele depozite de fier vechi Constanta sa te plateasca pentru cel mai ieftin metal oferit). Indiferent de strategia de plata folosita, o organizare ca la carte a metalului iti va aduce cea mai mare suma de bani. Este cat se poate de simplu!

Daca intentionezi sa elimini in mod constant metalul, obisnuieste-te sa organizezi metalul de la inceput. Daca esti confuz cu privire la o componenta metalica pe care o ai, ia in considerare utilizarea comunitatii de casare online, deoarece te va ajuta sa iti identifici metalele.

Ai grija la curatarea fierului vechi – Un proces putin diferit fata de organizarea metalului, acesta presupune separarea pieselor metalice, acestea fiind unite. Descompune metalul in bucati unice de metale asemanatoare. Aceasta este diferenta dintre un metal curat si unul murdar, specifica site-ul Fier-vechi.net.

Din pacate, unii incepatori in acest domeniu presupun ca trebuie sa curate metalul de rugina sau de portiunile deteriorate, cand, de fapt, curatarea metalului este delimitata de deseuri sau de alte componente metalice.

Ai grija sa indepartezi firele izolate. Acest lucru se face cel mai bine atunci cand ai de rezolvat un numar mare de fire izolate. Cincizeci de kilograme de fire izolate vor deveni mai usoare atunci cand toata izolatia este indepartata, asa ca trebuie sa fii atent la cat metal ai in raport cu izolatia.

Foloseste o abordare strategica – Cu cat incarcatura de metal este mai mare, cu atat ziua de plata este mai buna. Exista multe beneficii in a tezauriza metalul inainte de a-l aduce in curte. Incearca sa urmaresti preturile si poti astepta ca pretul metalelor sa creasca. Poti economisi benzina si timp, combinand mai multe calatorii intr-o singura calatorie. Si in general, este mai valoros sa livrezi cantitati mari de metal de cateva ori pe an in loc de cantitati mici o data la cateva zile.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*