Dezvoltati firma de reparatii electrocasnice cu aceste actiuni

Publicitate in Paginile Galbene

Publicitatea in Paginile Galbene poate functiona pentru unele companii de reparatii de electrocasnice. Cu siguranta merita o incercare daca lucrati si locuiti pe o piata mai mica. S-ar putea sa luati in considerare publicitatea in Paginile Galbene daca clientul dvs. tipic are peste 55 de ani. Persoanele in varsta sunt mai susceptibile sa caute o afacere in agenda telefonica (mai degraba decat un laptop sau un telefon mobil). Daca locuiti intr-o zona metropolitana competitiva – bugetul dvs. de marketing poate fi mai bine cheltuit pentru publicitate digitala.

Cautati un serviciu de generare de clienti potentiali

Daca doriti sa generati rapid afaceri noi, cumpararea clientilor potentiali este un loc bun pentru a incepe. Puteti achizitiona clienti potentiali pentru o varietate de servicii, inclusiv lucrari de reparare a aparatelor electrocasnice. Proprietarii de case ar putea cauta sa repare diverse tipuri de produse, cum ar fi cuptoare cu microunde, masini de spalat vase, cuptoare, masini de spalat, uscatoare, frigidere si hote.

Proprietarii de restaurante ar putea cauta sa va angajeze pentru repararea echipamentelor de bucatarie sau pentru repararea frigiderelor. Majoritatea companiilor de generare a clientilor potentiali platesc pe baza de ,,per client potential”. Acest lucru inseamna ca un service de reparatii electrocasnice colaborator va plati numai pentru clientii potentiali care se potrivesc preferintelor stabilite si a zonei geografice de servicii. Odata ce ati finalizat achizitia, va fi in continuare la latitudinea dvs. sa faceti vanzarea. Daca nu reusiti sa ajungeti la prospect prima data, sunati din nou! Continuitatea este esentiala.

Incepeti o campanie de publicitate cu plata pe clic

Publicitatea PPC este excelenta pentru reparatorii de aparate electrocasnice. Veti fi taxat numai atunci cand cineva face clic pe anuntul dvs. In timp, puteti testa ce cuvinte cheie si titluri de anunturi functioneaza cel mai bine pentru afacerea dvs. De exemplu, s-ar putea sa descoperiti ca ,,repararea aparatelor din apropierea mea” converteste la o rata mai mare decat ,,tehnicienii pt repararea aparatelor”. De asemenea, ati putea descoperi ca anunturile dvs. au mai mult succes in anumite zile ale saptamanii.

Inscrieti-va la un serviciu tip plata pe apel pentru reparatii de electrocasnice

O companie de publicitate cu plata pe apel va poate ajuta sa ramaneti ocupat pe tot parcursul anului. Cum functioneaza? Compania de generatie principala lucreaza pentru a gasi consumatori locali care cauta sa angajeze un tehnician de aparate. Cand cineva este interesat sa va angajeze, va poate apela direct numarul de afaceri! Apelurile sunt urmarite si vi se percepe o taxa fixa pentru fiecare apel primit. Nu lasati niciun apel sa se piarda! Asigurati-va ca exista intotdeauna cineva disponibil pentru a raspunde la telefon in timpul orelor normale de lucru. Daca pierdeti un apel, sunati inapoi cat mai curand posibil!

Trimiteti un email fostilor clienti

E-mailul este unul dintre cele mai simple moduri de a pastra legatura cu clientii dvs. actuali si anteriori, aminteste platforma online www.reparatii-electrocasnice.net. Cand cineva are o piesa de cuptor defecta sau o gura de aerisire infundata a uscatorului, va doriti sa sune la firma Dvs de reparatii electrocasnice. Trimiterea unui buletin informativ regulat va poate ajuta sa va asigurati ca nu uita de serviciul dvs. de reparare a aparatelor.

Nu renuntati la posta clasica

Mesageria directa este o modalitate buna de a ajunge la persoanele care au amanat un proiect. Serviciul dvs. de posta fizica le poate oferi micul impuls de care au nevoie pentru a-l realiza in sfarsit. Puteti chiar viza un anumit set de coduri locale in care ati avut succes in trecut. Ceva la fel de simplu ca o carte postala va face minuni (si nu va va goli contul bancar).

Aflati cum SEO va poate ajuta serviciul de reparare a aparatelor casnice

Acest lucru va dura putin mai mult. SEO va poate ajuta site-ul sa se claseze mai sus in principalele motoare de cautare intre alte firme de reparatii electrocasnice locale. Scrierea continutului original pentru site-ul dvs. web este un prim pas bun. De exemplu, ati putea dori sa incepeti sa scrieti articole saptamanale pe blog. Nu copiati articolele altor persoane. Acest lucru poate afecta de fapt in mod negativ reputatia site-ului dvs.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*