Semne ca ai un avocat incompetent

Cand sa renunti la avocat

In momentul in care te regasesti intr-o situatie in care esti nevoit sa obtii reprezentatie legala, avocatul pe care-l angajezi poate castiga sau pierde foarte usor cazul. Acest lucru va afecta rezultatul si compensatiile de care ai putea beneficia. Daca te-ai saturat de felul in care avocatul se ocupa de proces, iti poti pune intrebarea daca vezi semnele unui avocat incapabil.

Nu este ceva neobisnuit sa angajezi un avocat si sa realizezi ca acesta nu s-a dovedit a fi ceea ce se pretindea. E in regula; nu esti nici primul, dar nici ultimul. Este important sa inveti sa recunosti semnele unui avocat nepriceput si odata ce reusesti, iti va fi foarte usor sa pui capat parteneriatului dintre voi.

Daca avocatul tau nu te suna in timp util si te simti nelamurit in privinta stadiului de desfasurare al procesului, vei vrea cu siguranta sa-ti inlocuiesti avocatul.

Avocatii sunt persoane ocupate si daca se intampla sa nu-ti raspunda o data la telefon nu este nevoie sa te panichezi, dar in momentul in care acest lucru se intampla in mod repetat este inacceptabil. Ai dreptul sa fii tinut la curent, in mod regulat, in legatura cu desfasurarea procesului. Daca ai un avocat care nu binevoieste sa te informeze asupra cazului tau, este probabil momentul sa-ti gasesti pe altcineva care sa te reprezinte. Un reprezentant juridic ce prefera sa raspunda mesajelor telefonice doar printr-un e-mail, nu comunica la fel de deschis pe cat ar trebui.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*