5 Sugestii pentru mai multi clienti pentru traduceri

1.Oferiti reduceri atractive clientilor noi

Recompensarea clientilor fideli sau oferirea de oferte introductive speciale este o modalitate excelenta de a va dezvolta (si a va pastra) baza de clienti. De exemplu, acordati membrilor existenti credit pentru recomandarea altor persoane sa foloseasca serviciul dvs. de traduceri. De asemenea, ati putea oferi 10% reducere la prima traducere.

2.Solicitati testimoniale de la clientii dvs. existenti

Vorba “de la unul la altul” este inca o forma de marketing cu o inalta autoritate si incredere, asa ca, daca puteti obtine marturii scrise de la clientii existenti, acest lucru ii va convinge pe altii ca oferiti un serviciu excelent.

Recenziile reale de la utilizatori reali vor ajuta la descurajarea oricaror temeri pe care le-ar putea avea oamenii folosind serviciul dvs. de traduceri Constanta. Vor sti ca este eficient din punct de vedere al costurilor, in timp util si precis. Marturiile pot fi partajate pe site-ul dvs., pe LinkedIn sau pe orice alt material de marketing pe care il intretineti.

3.Marketing pentru continut

Publicati continut util pe bloguri, reviste, pe LinkedIn, pe site-uri de retea – lista continua! Puteti crea singur acest continut sau puteti merge la un serviciu de redactare. Oricum ar fi, crearea de continut util pe care oamenii doresc sa-l citeasca este o modalitate excelenta de a crea constientizarea marcii dvs.

Clientii potentiali vor fi, de asemenea, recunoscatori ca le oferiti continut de inalta calitate. Nu numai ca primesc serviciul de traduceri, ci si un continut excelent cu care sa isi construiasca propria afacere. Pentru a maximiza eficienta marketingului de continut, ar trebui sa va asigurati ca continutul pe care il publicati este relevant pentru publicul dvs. tinta. De exemplu, daca vizati profesori universitari, incercati sa publicati continut in jurul reformei educationale sau al clasamentelor.

4.Marketing prin videoclipuri pe YouTube

YouTube ca site web primeste peste 10 milioane de vizite pe zi. Este multa expunere pentru marca dvs.! Videoclipurile sunt un mod interesant si dinamic de a prezenta informatii clientilor dvs. Adevarat in special pentru cei care s-ar putea sa se sature de publicitatea text si imagine generica, remarca www.etraduceri.net.

Puteti sa creati singur aceste videoclipuri sau sa atrageti vedete locale pentru o taxa de aparitie. Ar merita sa angajati un videograf pentru a va asigura ca veti obtine un videoclip de inalta calitate. Intr-un timp scurt, puteti captura videoclipuri utilizabile pe o camera de pe telefonul mobil. Filmati, incarcati si apoi urmariti cum vizualizarile ruleaza!

5.Oferiti reduceri partenerilor

In sfarsit, similar cu recompensarea clientilor noi, recompensati clientii dvs. existenti pentru ca i-au adus pe altii la bord. Acestia ar putea primi un bonus in numerar, o reducere la urmatoarea misiune de traducere sau credit pentru un serviciu de traducere. Orice credeti ca va fi cel mai potrivit, stimulati-i sa raspandeasca vestea.

Cea mai buna parte a acestei reclame bazate pe comision este ca recompensa se castiga numai dupa ce un client nou confirma o comanda de serviciu. Acest lucru inseamna ca se vor vedea rezultate tangibile inainte de a plati un cent. Un castig pentru ambele parti!

Cu toate aceste forme de marketing, puteti fi sigur ca veti ajunge la un public larg pentru a demonstra marile beneficii ale serviciului dvs. de traduceri – si ati putea creste in cel mai scurt timp.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*