Cat dureaza instalarea ferestrelor termopane?

Va ganditi sa va inlocuiti ferestrele? Daca da, probabil va intrebati cat de repede poate fi realizat procesul de instalare. Vestea buna este ca instalarea ferestrelor termopane este relativ rapida, astfel incat sa puteti profita rapid de avantajele pe care aceste ferestre de inalta calitate le pot oferi.

Timpul mediu de instalare

Desigur, durata de timp necesara instalarii geamurilor termopane variaza in functie de tipul de ferestre pe care l-ati ales si de numarul de ferestre pe care le veti inlocui. Cu toate acestea, in general, va puteti astepta sa dureze aproximativ o jumatate de ora pentru a inlocui fiecare fereastra, deoarece echipa de instalare profesionala va trebui sa scoata vechea fereastra si apoi sa puna  noile termopane in loc. In majoritatea cazurilor, intreaga lucrare poate fi finalizata intr-o singura zi, totusi, daca lucrarea dumneavoastra este un proiect comercial mai mare, poate dura putin mai mult.

Care este procesul de instalare a ferestrelor termopane?

Cand ferestrele sunt inlocuite, precizia si atentia sunt esentiale. Deci, ce se intampla in timpul procesului?

Cand decideti sa inlocuiti ferestrele cu termopane noi, www.geamuritermopane247.ro recomanda sa alegeti ferestre potrivite pentru a se mula pe nevoile si stilului proprietatii dumneavoastra. Desigur, instalatorii autorizati va vor putea ajuta in labirintul de optiuni pentru a gasi cea mai buna solutie pentru dumneavoastra si casa dumneavoastra.

Dupa ce ati ales stilul si culoarea, instalatorii vor lua masuraturi precise pentru ferestrele dumneavoastra, astfel incat dimensiunea corecta sa poata fi comandata si fabricata. Odata ce aceasta etapa este finalizata, echipa de instalare va programa o ora si o zi convenabile pentru a veni si a va instala ferestre cu geam termopan.

In ziua instalarii, instalatorii vor ajunge la ora specificata si vor elimina ferestrele vechi inainte de a monta cu atentie noile geamuri termopane. Se vor asigura ca toate resturile instalarii sunt inlaturate din casa, lasand-o asa cum au gasit-o. De asemenea, vor inspecta fiecare fereastra pentru a se asigura ca a fost montata la cel mai inalt standard si va vor instrui despre functionarea acesteia. Face parte din sarcina echipei de instalare sa ne asiguram ca sunteti complet multumit de noile dumneavoastra ferestre si de standardul de lucru cu care a fost realizata lucrarea.

Ce se intampla dupa ce ferestrele au fost instalate?

Odata ce noile dumneavoastra geamuri termopane au fost instalate, ar trebui sa observati imediat ca locuinta dumneavoastra este mai calda si mai confortabila, ca sa nu mai vorbim ca este mult mai placuta din punct de vedere estetic. Cu toate acestea, daca observati probleme, puteti contacta imediat instalatorul. Suntem dedicati satisfactiei dumneavoastra, iar instalatorul ales se va asigura ca orice problema este corectata rapid. Toate lucrarile pe care instalatorii le efectueaza in casa dumneavoastra sunt acoperite in totalitate de garantia geamurilor, astfel incat sa va puteti bucura de o liniste sufleteasca deplina.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*