Sfaturi pentru transportul echipamentelor agricole in siguranta

Din cand in cand, veti descoperi ca trebuie sa inlocuiti o piesa sau sa cumparati rapid un nou instrument pentru a reveni la munca. Si, desi cumparaturile online sunt adesea o optiune convenabila, uneori este esential sa gasesti un magazin agricol de incredere aproape de tine. In plus, uneori doriti doar sa studiati oferta si sa puneti cateva intrebari fata in fata.

Avioane, trenuri si automobile. Aceasta este o lista de lucruri usor de mutat. Cu toate acestea, cand vine vorba de echipament agricol, mutarea acestuia mai departe decat un camp de porumb poate fi o propunere dificila, costisitoare si uneori periculoasa.

Indiferent daca expediati o combina noua in alt oras sau trimiteti tractorul la reparat, gasirea modului de transport corect este probabil cea mai importanta parte a procesului.

Consideratii mecanice

Chiar daca cel mai probabil ati contractat un transportator autorizat, asigurat si profesionist pentru a va muta echipamentul, trebuie sa luati cativa pasi pentru a va proteja in continuare masinile scumpe. Magazinul online de piese agricole tractoraseonline.ro va sugereaza sa luati timpul necesar pentru a le prepara ca atare:

Colectatati toate lichidele.

Functionarea unui tractor sau a unei combine fara ulei duce la o catastrofa sigura, dar transportul pe uscat este cel mai bun lucru pe care il puteti face. Aceste masini vor trece peste gropi, poduri, si vor lua curbe mult mai repede decat o fac de obicei. Motorina, uleiul de motor si cel hidraulic, lichidul de racire si celelalte fluide prezente in aceste masinarii vor fi agitate in toate directiile, ajungand sa creeze presiuni pe care utilajul nu este construit sa le suporte.

In cazul rar in care se intampla un accident, aceste fluide pot crea atat pericole pentru trafic, cat si pentru mediu, care, in unele cazuri, vor trebui rezolvate, iar aceste costuri vor fi directionate catre expeditor, in unele cazuri. In plus, daca uleiul sau combustibilul intra in parti ale masinii unde nu ar trebui sa o faca, poate distruge componentele. Un accident care in mod normal ar necesita doar unele remedii cosmetice se poate transforma intr-o pierdere completa daca aceste fluide invadeaza zona gresita.

Asigurati trapele

Inca o data, utilajele vor calatori la viteze de autostrada, nu vor aluneca usor prin soia pentru care este facuta. Asigurati-va ca strangeti sau indepartati orice bucati care s-ar putea rupe in timpul transportului. Acestea includ lucruri cum ar fi trape, huse si parbrize, pentru a numi doar cateva.

Indepartati ceea ce nu este necesar

Daca expediati utilaje pentru service, acordati ceva timp pentru a indeparta ceea ce nu este necesar. Obiecte personale cu siguranta, dar si obiecte precum lamele de tuns sau lama de taiere a seceratoarei. Daca nu vor face parte din reparatii, pot ramane acasa cu Dvs.

In cele din urma, vrem ca echipamentul Dvs. agricol sa ajunga la destinatie si inapoi in siguranta. Poate fi o treaba mai dificila de realizat, dar speram ca, cu sugestiile pe care vi le-am dat si cu o doza buna de ingeniozitate, va fi mai usor decat ati fi crezut.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*